Samanta - E vogla

Samanta - E vogla
Исполнитель: Samanta
Название: E vogla
Размер: 5.57 MB
Дата релиза: 19-04-2022, 21:21
Качество: 320 kbps

Скачать и слушать песню Samanta - E vogla бесплатно

Samanta - E vogla
Скачать песню


Скачать песню или слушать Samanta - E vogla (mp3, 5.57 MB, 320kbps) текст песни

Текст песни Samanta - E vogla

A ke pas najher dikë të t’dojë sa unë,

se di ndoshta dhe më shumë

A ke pas najher dikën që t’ka prit

se di ndoshta se ke dit

A t’ka thën najher dikush si unë

Je bota

A i ke thën najher ti

tjetërkujt

E voglaTi në jetën time

Erdhe menjëher

Por nga jeta ime s'ikën asnjëherë


A ke pas najher dikë kaq të vërtet

Se di ndoshta je vet

Ndoshta ti në jetë ke pas edhe më shum

Por jo asnjeher si unë

A t’ka thën najher dikush si unë

Je bota

A i ke thën najher ti tjetërkujt

E vogla

Похожие песни